banner

YDS sonuçları saat kaçta açıklanıyor Tıklayın YDS sonucunuzu öğrenin




ÖSYM'den en son yapılan YDS sonuç açıklaması YDS 2014 sonuçları

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) soru ve cevapları ile YDS 2014 sonuçları bugün 15 Nisan 2014'te saat kaçta açıklanacak? YDS 2014 İlkbahar Dönemi sınav sonuçları bugün açıklanıyor mu? 15Nisan 2014 YDS soru ve cevapları ile sonuçları burada açıklanacak...YDS sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) 6 Nisan Pazar günü sona erdi. ÖSYM tarafından düzenlenen YDS İlkbahar Dönemi Sınavı, Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch Dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinden gerçekleştirildi. Adaylar geçtiğimiz Pazar günü yapılan YDS sonuçlarının açıklanmasını ve ÖSYM’nin adlığı karar uyarınca soruların yüzde 10’unu cevaplarıyla birlikte yayınlanmasını beklemeye başladı. ÖSYM’den aldığımız bilgiye göre kesin olmamakla birlikte 2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçlarının bugün akşam saatlerinde açıklanması olası. Bugün açıklanmasını beklediğimiz YDS 2014 sınav sonuçlarını açıklandığı andan itibaren buradan ÖSYM https://sonuc.osym.gov.tr adresine giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Peki ÖSYM bir önceki YDS sonuçlarını sınavın yapıldığı tarihten kaç gün sonra açıklamştı. YDS sonbahar dönemi ve ilkbahar dönemi sonuçlarının geçen yıl açıklanma tarihi şu şekilde olmuştu. YDS sonbahar dönemi sınavdan 6 gün sonra açıklanmış YDS ilkbahar dönemi sonuçlarının açıklanması epey zaman almıştı. Nedeni ise YDS’nin ilk defa yapılıyor olması ve sınavda çıkan soruların zor olduğu yönünde eleştirilerin YÖK’e sıkça iletilmesi gösterilmişti.

YDS ilkbahar Dönemi 2014 sonuçları ve YDS soru ve cevaplarını buradan öğrenebilrsiniz

YDS 2014 sonuç öğrenme linki Tıklayın

YDS bir daha ne zaman yapılacak?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonbahar Dönemi 6 Eylül 2014 tarihinde yapılacak. YDS sonbahar dönemi başvuruları 30 Haziran-9 Temmuz 2014 tarihleri arasında alınacak.

YDS sonbahar dönemi hangi alanlardan yapılacak?

YDS Sonbahar Dönemi Sınavı sadece Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusçadan yapılacak. Diğer dillerden sınava girmek isteyenler YDS ilkbahar Dönemi sınavına başvuru yapacak. YDS ilkbahar dönemi 2014’te yapıldığı için adaylar YDS ilkbahar dönemi 2015’i beklemek zorunda.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.