banner

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS tercihleri başladı




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS puanına göre sözleşmeli memur alacak. Bugün başlayan başvuru süresi 3 Temmuz’da sona erecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS puanına göre sözleşmeli memur alacak. Bugün başlayan başvuru süresi 3 Temmuz’da sona erecek. Adayların, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli memurluk kadrolarına başvuru yapabilmesi için 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılmış olan 2012-KPSS Lisans’a girmiş ve KPSSP3 puanı hesaplanmış olması gerekmektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli memurluk tercihleri 30 Haziran 2014 tarihinden itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan kılavuza göre alınacak.

Adaylar tercihlerini kılavuzda yer alan kurallara göre, internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklar. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. ÖSYM, KPSS-2014/4 Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerektiği uyarısında bulundu.

ÖSYM’den yapılan açıklama;

Çevre ve ŞehircilikBakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

Tercih işlemleri 30 Haziran 2014 tarihinde başlayacak, 3 Temmuz 2014 tarihinde sona erecektir. Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2014/4 Tercih Kılavuzunda lisans düzeyinde tercih yapılabilecek sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadır. Kılavuz, 30 Haziran 2014 tarihinden itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Adayların, Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmeleri için, 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılmış olan 2012-KPSS Lisans’a girmiş ve KPSSP3 puanı hesaplanmış olması gerekmektedir.

Adaylar tercihlerini kılavuzda yer alan kurallara göre, internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. KPSS-2014/4 Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.