banner

ÖSYS tercihleri ile ilgili merak ettiklerinizi buradan sorabilirsiniz




Pazartesi başlayacak olan ve 17 Temmuz’a kadar devam edecek üniversite tercih döneminde ÖSYS tercihleriyle ilgili merak ettiğiniz her soruyu Rehber Öğretmen / Eğitim Danışmanı Murat Aydın sosyal medya üzerinden cevaplayacak

07-17 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılacak olan YGS-LYS tercih döneminde Rehber Öğretmen / Eğitim Danışmanı Murat Aydın sizlerle birlikte olacaktır.

Tercih döneminde doğru ve geçerli bilgiye ulaşmak için Rehber Uzmanlardan yardım almak daha doğru olacaktır.

Üniversiteler, puanlar, kontenjanlar, bölümler ve bir çok konuda kendisine sorularınızı yöneltebilir ve anında cevap alabilirsiniz.

Twitter’dan takip etmek için: twitter.com/murataydin52

Facebook’tan görüşmek için: facebook.com/murataydinfdd

Mail yazmak için: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.