banner

YDS başvuruları perşembe günü başlıyor




Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonbahar dönemi başvuruları, 10 Temmuz Perşembe günü başlayacak.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 7 Eylül'de gerçekleştirilecek Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonbahar dönemi başvuruları 10-22 Temmuz'da yapılacak.

Adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.

Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak. Kılavuzda, başvuru, sınav, değerlendirme, sınav sonuçlarının kurumlarca kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor. 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.