banner

İÜ Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları




5 Ağustos’ta yapılan İstanbul Üniversitesi 2014-2015 Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları açıklandı. İÜ Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları Tıkla sonucunu öğren

5 Ağustos’taki İÜ Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı sonuçlarını nasıl öğrenebilirim? İşte yanıtı;

İstanbul Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora yapacak adayların 5 Ağustos 2014 tarihinde girdiği 2014-2015 Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları bugün açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarını İÜ Yabancı Diller Bölümünün http://yabancidiller.istanbul.edu.tr/ internet adresinden öğrenebilir.

5 Ağustos’ta saat 10.00’da başlayan 2014-2015 Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları açıklandığı andan itibaren burada ilan edilecek. Adayların İstanbul Üniversitesi’nde yüksek lisans yapabilmesi için bu sınavdan en az kaç alması gerekiyor? Yüksek lisans için adayların 5 Ağustos’ta yapılan 2014-2015 Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavından en az 50 almaları gerekiyor. Sınavda adaylara 80 soru sorulmuştu. Yanlışlar doğruları etkilemiyor.

2014-2015 Yüksek Lisans Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.