banner

Sayıştay Denetçi Yardımcısı Eleme Sınavı başvuruları




Sayıştay Denetçi Yardımcısı Eleme Sınavı başvuru tarihi ne zaman? ÖSYM'den 2014 Sayıştay denetçi yardımcılığı sınavı duyurusu Sayıştaş denetçi sınavı başvuru detayları ve sınav tarihi

Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı başvuruları 28 ağustos-8 Eylül 2014 tarihleri arasında alınacak.

12 Ekim 2014 tarihinde Ankara’da uygulanacak Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı (2014-Sayıştay Eleme) başvuruları 28 ağustos-8 Eylül 2014 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak.

“SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR” bilgi metni, başvuru tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanacak. Sınava başvuru yapacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekiyor.

ÖSYM’den yapılan duyuruda, adayların, sınava başvuru yapmadan önce Sayıştay Başkanlığı tarafından duyurulan başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri, tüm başvuru koşullarını taşıdıkları takdirde sınav ücretini yatırarak sınava başvuru yapmaları gerektiği belirtildi. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.