banner

TUS, DUS ve STS giriş belgeleri erişime açıldı




Adayların sınava gireceklere yer bilgisini gösteren TUS, DUS ve STS sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Sınav yerinizi öğrenmek ve sınava giriş belgenizin çıktısını almak için Tıklayın

ÖSYM, 2014 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) Sonbahar Dönemi, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Sonbahar Dönemi, 2014 Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2014-STS Diş Hekimliği)  Sonbahar Dönemi ve 2014 Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2014-STS Tıp Doktorluğu) Sonbahar Dönemi sınavlarına başvuran adayların sınava giriş belgelerini erişime açtı. 

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 14 Eylül 2014 tarihinde yapılacak 2014-DUS Sonbahar Dönemi, 2014 TUS Sonbahar Dönemi, 2014-STS Diş Hekimliği ile 2014-STS Tıp Doktorluğu sınavlarına başvuran adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylara sınava giriş belgesi gönderilmeyecek. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren  Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinecekler.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.