banner

YLYS tercih kılavuzunda değişiklik




Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) tercih kılavuzunda değişiklik yapıldı

ÖSYM, Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) tercih kılavuzunda değişiklik yapıldığını duyurdu.

ÖSYM’den yapılan duyuruda, 30 Ekim 2014 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan 2014-YLSY Kılavuzu Tablo-2’de, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bazı düzenleme ve değişikliklerin yapıldığı bildirilirken düzeltmeler nedeniyle, tercihlerini değiştirmek isteyen adaylar ile tercihlerini değiştirmesi gereken adayların, tercih süresi içinde tercihlerini ais.osym.gov.tr internet adresinden değiştirebilecekleri kaydedildi.

Adaylar YLYS Kılavuzuna, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.