banner

TUS ve DUS ek yerleştirme tercih sonuçları açıklandı




TUS ve DUS Sonbahar Dönemi ek yerleştirme tercih sonuçları açıklandı. 2014 TUS ve DUS ek yerleştirme sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın 

ÖSYM, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) Sonbahar Dönemi ek yerleştirme tercih sonuçlarının saat 16.00’da açıklandığını duyurdu.

Yerleştirme sonuçları 3 Aralık 2014 günü saat 16.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr  İnternet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. ÖSYM’den yapılan açıklamada, TUS ve DUS yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesinin basılmayacağını ve adayların adreslerine gönderilmeyeceği belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.