banner

MEB unvan değişikliği sınavı başvuruları başladı




MEB 2015 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Unvan Değişikliği Sınavı başvuru işlemleri bugün başladı

MEB unvan değişikliği başvuru kılavuzu Tıkla indir

MEB unvan değişikliği kadro ve kontenjan listesi için Tıklayın

Milli Eğitim Bakanlığı 2015 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Unvan Değişikliği Sınavı başvuru işlemleri 16 Aralık 2014 ile 5 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak. Bakanlığın internet sitesinde yayınlanan 2015 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Unvan Değişikliği Sınavı Kılavuzu’na göre sınav 28 Şubat 2015 tarihinde yapılacak. Kadroların da yer aldığı kılavuza göre başvuru işlemleri bireysel olarak internet aracılığıyla MEB’in http://www.meb.gov.tr ve http://ikgm.meb.gov.tr internet adreslerinden T.C.kimlik numarası ile “Elektronik Başvuru Formu”na girerek yapılacak. Merkez ve taşra teşkilatında kılavuzda yer alan kadrolar için 28 Şubat 2015 tarihinde yapılacak sınav Cumartesi Günü Saat:10.00’da Adana, Antalya, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas Trabzon, Van, Zonguldak illerinde yapılacak.

Sınav ücreti 60 TL

Sınava girecek adaylar 60 TL olarak belirlenen (altmış TL KDV dâhil) sınav ücretini başvuru tarihleri arasında MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı” aracılığıyla yatıracak.

Unvan Değişikliği Sınavı 28 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayıp, tek oturum olarak yapılacak ve 75 dakika sürecek.

Sonuçlar 23 Mart 2015 tarihinde açıklanacak

Sınav sonuçları 23 Mart 2015 tarihinde MEB’in  http://www.meb.gov.tr ve http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinde ilan edilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.