banner

YDS sonbahar dönemi başvuru ve sınav tarihi ne zaman?




Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İlkbahar Dönemi hafta sonu yapıldı. YDS Sonbahar Dönemi 13 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli ile yabancı dil bilgisi seviyesini tespit ettirmek isteyenlerin girdiği Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı yapıldı.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İlkbahar dönemi, Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch Dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinden gerçekleştirildi. Sınav, saat 9.30'da başladı ve 150 dakika sürdü.

YDS Sonbahar Dönemi başvuru ve sınav tarihi ne zaman?

13 Eylül 2015'de gerçekleştirilecek YDS sonbahar dönemi başvuruları, 9-23 Temmuz'da alınacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.