banner

ÖSYM LYS hakkında twitter’dan açıklama yaptı




953 bin 280 aday Üniversite adayı ÖSYM’nin, LYS 2015 sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacağını heyecanla beklerken, son gelen bilgilere LYS 2015 sınav sonuçlarının en geç yarına kadar açıklanması bekleniyor.

osymÖSYM twitter hesabından yaptığı açıklamayla, LYS 2015 sınavına giren adayları sahte hesaplara karşı uyardı. Yalnızca osym.gov.tr adresinden giriş yaparak kimlik bilgilerini paylaşmaları gerektiğini hatırlattı.

ÖSYM'DEN ÖĞRENCİLERE UYARI!

ÖSYM twitter hesabından yaptığı paylaşımla adayları sahte hesaplardan giriş yapmaması konusunda uyardı. Açıklamada şöyle denildi:
“Değerli Adaylar, http://osym.win9.ws/lys2015.xhtml gibi sahte hesaplardan giriş yapmayınız ve kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız! Merkezimiz sitesi http://www.osym.gov.tr olup, gov.tr uzantılı olmayan hiçbir adrese giriş yapmayınız, kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız! Merkezimize ait olmayan hesaplardan kimlik bilgileri paylaşıldığında yasal sorumluluğun kişilere ait olacağını unutmayınız!”

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.