banner

2015 TUS sonbahar dönemi sınavı 20 Eylül’de




2015 TUS Sonbahar dönemi sınavı, 20 Eylül 2015 tarihinde yapılacak. Sınava başvurular ise 18-27 Ağustos 2015 tarihleri arasında alınacak.

tus ösymÖSYM, 2015 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı sonbahar dönemi sınavının 20 Eylül 2015’te yapılacağını bildirdi.

Sınava girecek adaylar, başvurularını 18-27 Ağustos 2015 tarihlerinde yapabilirler. Adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayabilecekler.

Sınava başvuru, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2015-TUS Kılavuzunda yer alacak. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Sınava başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.