banner

2014-YDUS soruları yayınlandı




2014-YDUS soruları erişime açıldı. Adaylar, 10 gün süreyle "https://ais.osym.gov.tr"den T.C. kimlik numaraları ve kişisel şifreleriyle sınav sorularının tamamına erişebilecek.

ÖSYM, Danıştay 8. Dairesince alınan karar gereği, 2014'teki Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın temel soru kitapçıklarında yer alan soruların ve cevap kağıtlarının erişime açılacağını bildirdi.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 11 Mayıs 2015 tarihli Danıştay 8. Dairesince alınan karar gereği 14 Aralık 2014'te uygulanan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (2014-YDUS) sınav soruları ve cevap kağıtlarının erişime açılmasına karar verildi.

Adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve kişisel şifreleriyle sınav sorularının tamamına ulaşabilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.