banner

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği sınavı sonuçları açıklandı




KPSS ÖABT sosyal bilgiler öğretmenliği alanı sınav sonuçları açıklandı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sosyal bilgiler öğretmenliği alanı sınav sonuçları açıklandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, 12 Temmuz 2015'de uygulanan KPSS ÖABT sosyal bilgiler öğretmenliği temel soru kitapçığında yer alan 1, 12, 31, ve 35'inci soruların iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan dava sonucu yapılan yargılamada, Ankara 13. İdare Mahkemesince alınan 10 Eylül 2015 tarihli karar neticesinde, dava konusu sorularda hukuka ve mevzuata aykırılık bulunmadığına karar verildiği ifade edildi.

2015-KPSS ÖABT sosyal bilgiler öğretmenliği değerlendirme işlemlerinin tamamlandığının bildirildiği duyuruda, sonuçların ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden açıklandığı kaydedildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.