banner

ÖYP Hukuk sınavı başvuru tarihleri netleşti




ÖYP Hukuk alanında yapılacak alan sınavı için başvuru tarihleri belirlendi.

YÖK, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Hukuk alanında yapılacak olan alan sınavına başvuru tarihlerinin netleştiğini bildirdi.

Sınav başvuruları, e-Devlet şifresi ile 19-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Başvuru sonuçları ise 23 Ekim’de YÖK’ün internet sitesi www.yok.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Sınav 2 aşamalı uygulanacak

Alan sınavı farklı tarihlerde iki aşamalı olarak Ankara’da uygulanacak.

Birinci aşama olan yazılı sınav, 25 Ekim’de Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Yıldız Amfi Binasında saat 14:00’da gerçekleştirilecek.

İkinci aşama sözlü sınav ise, 26-27-28 Ekim tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Kongre Merkezinde yapılacak.

Hukuk alanı için 150 kadro belirlendi.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.