banner

YDUS sınavı için başvurular yarın başlıyor




2015-YDUS sınavına başvurular yarın başlıyor. Başvuru süresi 4 Kasım’a kadar devam edecek. Sınav 13 Aralık’ta yapılacak.

2015 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı için başvuru tarihleri belli oldu. Adaylar, 22 Ekim-4 Kasım tarihleri arasından başvurularını yapabilirler. Sınav tarihi 13 Aralık olarak belirlendi.

Sınava başvuru, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2015-YDUS Kılavuzunda yer alıyor. Kılavuz dağıtımı yapılmayacak.

Adaylar, Kılavuz ile diğer başvuru bilgilerine sınava başvuru süresi içerisinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Sınav ile ilgili ayrıntılı bilgi kılavuzda yer alıyor. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.