banner

Hakim ve savcı adaylığı sınavı için başvurular yarın




Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2015-Adli Yargı-2) başvuruları 5-17 Kasım tarihleri arasında yapılabilecek.

Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2015-Adli Yargı-2) başvuruları, yarından itibaren 17 Kasım'a kadar yapılabilecek.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2015-Adli Yargı-2, 19 Aralık 2015'te Ankara'da gerçekleştirilecek. Sınava yarından itibaren 17 Kasım'a kadar başvuru yapılabilecek.

Adayların, sınava ilişkin genel bilgiler, temel ilke ve kuralları içeren bilgi metnini dikkatle okumaları, ayrıca Adalet Bakanlığı tarafından duyurulan başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri ve tüm başvuru koşullarını taşıdıkları takdirde sınav ücretini yatırarak başvurmaları gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.