banner

Müdür yardımcılığı yazılı sınav tarihi netleşti




Okul/Kurum müdür yardımcılığı yazılı sınavı 20 Mart 2016'da yapılacak.

mudur odasiMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), okul/kurum müdür yardımcılığı yazılı sınavının 20 Mart 2016’da yapılacağını duyurdu.

Sınav 32 il merkezinde yapılacak.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün sitesinde yer alan duyuruda şu ifadeler yer alıyor;

“Bilindiği üzere, 06/10/2015 tarihli ve 29494 sayılı Resmi Gazete´ de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmelikle eğitim kurumu müdür yardımcılığına yapılacak görevlendirmeler için yazılı sınav yapılması hüküm altına alınmıştı. Söz konusu yazılı sınav 20/03/2016 tarihinde 32 il merkezinde yapılacaktır. Sınava ilişkin detaylar daha sonra duyurulacaktır.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.