banner

2012 KPSS sınavı başvuruları başladı




2012 Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS’ye başvuruları bugün başladı.

KPSS sınavına başvurmak için tıklayın

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyinde, 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa’da yapılacaktır.

2012-KPSS’ye lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar gireceklerdir.

Sınava başvurma işlemleri, 9-18 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecektir. Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri KPSS’de başvuru merkezi olarak görev yapacaklardır.

Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr  internet adresinden ulaşacaklardır. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.

2012-KPSS Lisans Kılavuzunda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.