banner

ÖSYM adaylar için eğitim filmi hazırladı




ÖSYM, üniversite sınavına girecek adayları bilgilendirmek için, 2015 Nobel Kimya Ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar'ın da yer aldığı eğitim filmi hazırladı.

osymAdayların sınavlarda uymaları gereken kuralların yer aldığı animasyon filmi, ÖSYM'nin internet sayfasında yayımlandı. Filmde, kopya ve kural dışı davranışlar sebebiyle, her yıl yaklaşık 600 kişinin sınavının iptal edildiğine dikkat çekildi. Filmin sonunda, Prof. Dr. Sancar'ın öğrencilere mesajı yer aldı. Sancar, üniversite adaylarına, "Benim hikayem, üniversite sınavını kazanarak başladı. İnanmak, başarmak için yeterli. Gençler, yeter ki inanın, başaracaksınız. Geleceğiniz, geleceğimizdir. Haydi üniversiteye" diye seslendi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.