banner

YGS başvurularında son gün




Sokağa çıkma yasağı nedeniyle başvuru yapamayan adaylar için verilen başvuru süresi bugün, ödeme işlemleri ise yarın sona erecek.

 

ygsTerör örgütüne yönelik operasyonlarda uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Diyarbakır-Sur, Mardin-Dargeçit, Mardin-Nusaybin, Şırnak-Cizre, Şırnak-İdil, Şırnak-Silopi ilçelerinde görevli kamu görevlileri ile buralardaki adaylar için uzatılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvuru süresi bugün sona erecek.

 

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuru işlemleri, 6-21 Ocak'ta yapılmıştı. Bu kapsamda, ÖSYM Yönetim Kurulu, sokağa çıkma yasağı uygulanan Diyarbakır-Sur, Mardin-Dargeçit, Mardin-Nusaybin, Şırnak-Cizre, Şırnak-İdil, Şırnak-Silopi ilçelerinde görevli olan kamu görevlileri ve adaylar için başvuru süresi bugün mesai bitimine kadar uzatılmıştı.

 

Bankadan ödeme yapacak adaylar için yarın mesai saati bitiminde, ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan 'ödemeler' alanından kredi kartı veya banka kartıyla ödeme yapacak adaylar için de yarın saat 23.59'da sonlanacak.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.