banner

KPSS başvuruları için son gün




9 Nisan'da başlayan 2012-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuru süresi bugün sona eriyor.

KPSS'ye başvuru yapmak için tıklayın

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, sınav başvuru işlemlerinin Başvuru Merkezleri aracılığıyla yürütülecek. Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri KPSS'de başvuru merkezi olarak görev yapacak. Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formu'na ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak. 2012-KPSS Lisans Kılavuzu'nda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

Sınav Temmuz'da

KPSS, 7-8 Temmuz tarihlerinde cumartesi ve pazar günleri sabah-öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa'da yapılacak. Sınava, lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.