banner

İşte 2012 YGS'nin birincileri!




YGS birincisi, sorularun hepsini çözerek 500 tam puan alan Abdullah Coşkun oldu.

ygs 2012

İŞTE BİRİNCİLER

YGS sonuçlarına göre, Osmaniye TOBB Fen Lisesi'nden Sümeyye Nur Satin ile Konya Özel Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi'nden Abdullah Coşkun tüm puan türlerinde 500'e puan olarak birinci oldu.

Ankara Fen Lisesi'nden Fırat Özçelik YGS-1, YGS-2, YGS-6 puan türlerinde; İstanbul Kabataş Lisesi'nden Serdar Akkol YGS-3, YGS-4, YGS-5 puan türlerinde ikinci oldu.

Özel Nilüfer Fen Lisesi'nden Fatih Furkan Yılmaz YGS-1, YGS-2, YGS-4'de üçüncü oldu. YGS-3 ve YGS-5'te üçüncü Ankara Fen Lisesi'nden Fırat Özçelik, YGS-6 puan türünde ise üçüncü Amasya Macit Zeren Fen Lisesi'nden Melikşah Safa Üçok olarak belirlendi.

Dördüncü sırada yer alan öğrenciler ise YGS-1, YGS-2'de Amasya Macit Zeren Fen Lisesi'nden Melikşah Safa Üçok, YGS-3'de Özel Nilüfer Fen Lisesi'nden Fatih Furkan Yılmaz, YGS-4'de Ankara Fen Lisesi'nden Fırat Özçelik, YGS-5'de İstanbul Galatasaray Lisesi'nden Rengim Aykan Öztürk ve YGS-6'da Özel Sakarya Işık Fen Lisesi'nden Şule İdacı oldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.