banner

KPSS tercihleri bugün başlıyor




KPSS tercihleri bugün başlıyor. ÖSYM, KPSS 2012/2 Tercih Kılavuzunu bugün yayımlayacak. KPSS’den tercih yapmak isteyen adaylar için ÖSYM Tercih Kılavuzu bugün yayımlanıyor.

KPSS tercihleri bugün başlıyor. ÖSYM, KPSS 2012/2 Tercih Kılavuzunu bugün yayımlayacak. KPSS’den tercih yapmak isteyen adaylar için ÖSYM Tercih Kılavuzu bugün yayımlanıyor. KPSS Tercih Kılavuzu’na göre, ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinde adaylardan tercihleri alınacak. Tercihler 28 Kasım 2012 tarihine kadar devam edecek. KPSS tercihleri ÖSYM’nin resmi sitesi üzerinden http://www.osym.gov.tr/ana-sayfa/1-0/20121119.html yapılacak.

2012 KPSS yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak.

KPSS-2012/2 Tercih Kılavuzu’na ÖSYM yayımladığı andan itibaren Eğitimtercihi’nden ulaşılabilecek.

KPSS Tercih Kılavuzu için tıklayın

İlgili haberler için tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.