banner

KPSS'de 38 puan alan aday memur oldu!




KPSS 2012/2 atamalarında Çorum'a restoratör olarak , KPSS Lisans sınavından 38,31263 puan alan bir kişi atandı. Birçok restoratör kontenjanı da boş kaldı.

Dün açıklanan KPSS 2012 / 2. atamalarında Çorum'a  restoratör olarak , KPSS  Lisans sınavından 38,31263  puan alan bir kişi atandı. Birçok (Nevşehir, Konya ve Erzurum) restoratör kontenjanı da boş kaldı.

Çorum'a restoratör olarak atanan memur adayı en düşük puanla atanan aday oldu.

Diğer düşük puanla atanan bölümler ise , hemşirelik,kütüphanecilik ,gfafiker , diyetisyen ,fizyoterapist ve çocuk gelişimi bölümleri mezunları da çok düşük puanlarla atandılar.

Devlet dairelerine sekreter kontenjanı ayrılmasına rağmen bazı sekreterlik kontenjanları (Anakara Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı)  da açık kaldı. Devlet Demiryolları'na memur alımları da çok düşük ( 68,23704) puanlarla tamamlandı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.