banner

Astsubaylık başvuruları başladı




Astsubaylık başvuruları nasıl yapılacak? 2013 Astsubaylık başvuruları başladı. Başvurular 15 Şubat’ta sona erecek?

2013 Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (JANA) başvuruları bugün başladı.  Başvurular 15 Şubat’ta sona erecek. Başvurular ÖSYM’nin internet sitesinden yapılacak?

ÖSYM, 6 Nisan 2013 tarihinde yapılacak Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (JANA) başvuruları bugün başladı.

6 Nisan 2013 tarihinde yapılacak 2013 Jandarma Okullar Komutanlığı Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı’na (2013-JANA) başvurular, 28 Ocak-15 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kılavuz, başvuru tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.trİnternet adresinden yayımlanacaktır.

Başvurular, Kılavuzda yer alan kurallara göre yapılacaktır. Bu sınava başvuru yapacak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.