banner

2013 JANA soru ve cevapları yayınlandı




6 Nisan Cumartesi günü yapılan 2013 Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (JANA) soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı.

ÖSYM, 6 Nisan 2013 tarihinde yaptığı Jandarma Okullar Komutanlığı Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı’nın (2013-JANA) temel soru kitapçığı ile cevap anahtarını erişime açtı.

2013JANA Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için Tıklayın

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2013’te Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), ALES, KPSS ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavlarının yer aldığı 2013 ÖSYM Sınav Takvimi’ni yayımladı.

2013 ÖSYM sınav Takvimi için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.