banner

Yurt başvuruları başladı




Üniversiteye yeni başlayacak olan öğrenciler için yurt başvuruları bugün başlıyor. Öğrenciler başvurularını YURTKUR’un http://www.kyk.gov.tr internet adresinden 12 Ağustos’a kadar yapabilecek.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) bu yıl üniversiteye başlayacak öğrenciler için başvuruların 29 Temmuz - 12 Ağustos tarihleri arasında alınacağını duyurdu.

Adaylar YURTKUR’un http://www.kyk.gov.tr internet adresinden işlem yapabilecek

Twitter’dan yapılan açıklama şöyle;

“Bu sene üniversiteye başlayacak öğrenciler için YURT başvuruları 29 Temmuz - 12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Yüksek lisans, doktora, ön kayıt, özel yetenek, yatay, dikey geçiş sınavı ile yükseköğretim programına girecekler için 09 Eylül- 22 Eylül. Herhangi bir yükseköğretim programına kayıtlı ara sınıf öğrenciler için yurt başvuruları 01 Temmuz - 12 Ağustos  tarihleri arasında. Tüm başvurularınızı kurum internet sayfamız http://www.kyk.gov.tr adresinden yapabilirsiniz. Ek kontenjanla yerleşecek öğrenciler ÖSYM tarafından ek yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra başvuru yapabilirler. Burs/ kredi başvuruları 29 Temmuz - 29 Eylül tarihleri arasında internet adresinden yapılacak.

Artık yıl öğrencilerinin ise 09 Eylül - 22 Eylül 2013 tarihleri arasında yurt müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekiyor.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.