banner

2013 ÖYP başvuruları başladı




Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) başvuruları başladı. Adaylar 30 Ekim’e kadar YÖK’ün internet sitesinden başvuru ve tercih işlemlerini yapabilecek.

öyp başvurularıBin 222 kadro için Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) başvuruları başladı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), öğretim üyesi yetiştirilmesi amacıyla kurulun uygun gördüğü yükseköğretim kurumlarında açılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programlarına alınacak araştırma görevlisi kadrolarını ilan etti.

Türkiye genelinde çeşitli üniversitelerden bin 222 kadro ilan edildi. İlan edilen üniversite kadroları ile kadro sayılarına YÖK'ün internet sitesinden ulaşılabilecek.

Belirlenen kadrolara başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru ve tercih işlemleri için bugün başlayan süre, 30 Ekim tarihinde sona erecek. Başvuru ve tercih işlemleri YÖK'ün www.yok.gov.tr internet sitesi üzerinden yapılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.