banner

YDUS ek yerleştirme tercihleri başladı




Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ek yerleştirme tercih işlemleri 28-31 Ocak tarihleri arasında alınacak.

Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ek yerleştirme tercih işlemleri başladı. Tercih işlemleri 31 Ocak 2014 tarihine kadar 2013-YDUS Başvuru Kılavuzu ile Tercih Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacak

ÖSYM’den yapılan açıklama şöyle;

2013 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS): Ek Yerleştirme İçin Tercihlerin Alınması

2013-YDUS ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 28-31 Ocak 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek Yerleştirme, 2013-YDUS Başvuru Kılavuzu ile Tercih Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.