banner

YDS ilkbahar dönemi başvuruları başladı




Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İlkbahar Dönemi başvuruları 3-12 Şubat 2014 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak. YDS ilkbahar dönemi başvuru kılavuzu yayınlandı mı? YDS başvuru kılavuzu ne zaman yayınlanacak? İşte ÖSYM'den yapılan açıklama...

YDS başvuru kılavuzu için Tıklayın

2014 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2014 YDS İlkbahar Dönemi)  başvuruları 3-12 Şubat tarihlerinde alınacak, sınav tarihi ise 6 Nisan 2014 tarihinde ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılacak. YDS 2014 İlkbahar Dönemi başvuru kılavuzu ÖSYM’nin internet sitesinde 3 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak. YDS başvuruları bu kılavuza göre yapılacak. Başvuru detaylar ve YDS başvuru kılavuzuna Eğitimtercihi.com’dan ulaşabilirsiniz

ÖSYM’den yapılan YDS ilkbahar dönemi başvuru açıklaması şöyle;

Sınava başvurular 3-12 Şubat 2014 tarihlerinde yapılacaktır.

Adaylar, 2014-YDS İlkbahar Dönemi Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Kılavuzda; başvuru, sınav, değerlendirme, sınav sonuçlarının kurumlarca kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir..

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.