banner

Seçimlerde liderler nerede oy kullanacak?




30 Mart yerel seçimlerinde hangi lider nerede oy kullanacak? İşte liderlerin oy kullanacağı yerler

Yerel seçimlere birkaç gün kalırken, Cumhurbaşkanı ve siyasi parti liderlerinin nerede oy kullanacakları belli oldu. 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya İlkokulu'nda oy kullanacak. TBMM Başkanı Cemil Çiçek de oyunu Ankara Gölbaşı'nda kullanacak. 

Başbakan Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan ise her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul'da Üsküdar Burhaniye İlköğretim Okulu'nda sandığa gidecek. 

Kaydını İstanbul'dan Ankara'ya aldıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Çukurambar'da Arjantin İlköğretim Okulu'nda oy kullanacak. 

 MHP Lideri Devlet Bahçeli ise Ankara Anıttepe İlkokulu'nda  sandığa gidecek.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da oyunu, Diyarbakır'ın merkez ilçesi Kayapınar'da Şehit Jandarma Üsteğmen Tevfik Pehlivan Ortaokulu'nda verecek.

Destici Ankara, Türker İstanbul'da

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Keçiören'de Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nde, DSP Genel Başkanı Masum Türker ise İstanbulda Ataşehir Ortaokulu'nda oyunu verecek.  

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Ankara Dikmen'deki Turhan Dökmeci İlkokulu'nda, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Afyonkarahisar Şemsettin Karahisarlı İlkokulu'nda sandığa gidecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.