banner

23 Nisan’da okullar kaç gün tatil?




23 Nisan’da okullar tatil mi? Kaç gün tatil olacak? MEB’in ve Bakan Avcı'nın 23 Nisan açıklaması

Bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanacak mı? 23 Nisan nedeniyle okullar kaç gün tatil yapacak? 23 Nisan tatili kaç gün sürecek? 24 Nisan’da okullar tatil edilecek mi? İşte merakla beklenen 23 Nisan tatili ile ilgili en yetkili makamdan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’dan 23 Nisan tatil açıklaması

23 Nisan bu sene Çarşamba gününe denk geliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okullar 23 Nisan’da yapılacak törenin ardından hem 23 Nisan’da hem de 24 Nisan Perşembe günü iki gün tatil yapacak.  23-24 Nisan 2014’te yalnızca ilk ve ortaokullar tatil yapacak. Lisede eğitim görenler 23 Nisan tatilinden yararlanamayacak. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da 23 Nisan ve 24 Nisan’da okulların tatil olacağını belirtti. MEB 2014 İş takviminde de 23 Nisan'ın tatil edileceği belirtilmişti. O nedenle aksi bir durum olmadıkça 23-24 Nisan'da ilköğretim ve ortaokul öğrencileri iki gün tatil yapacaklar.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.