banner

Chatham House Türkiye Bursu başvuruları




Chatham House Türkiye Bursu başvuruları 8 Haziran’da sona eriyor.

1 Nisan’da başlayan Uluslararası İlişkiler alanında Liderlik Akademisi olan Chatham House Türkiye Bursu başvuruları 8 Haziran’da sona eriyor.

Türkiye’de veya yurtdışında tecrübeli Türk uzman ve saha çalışması yürütenlere altı ay süreyle araştırma bursu sağlayan Chatham House Türkiye Bursu’na, Chatham House'da düzenlenecek etkinliklere konuşmacı olarak katılacak veya akademik katkı yapacak yeterliliğe sahip olan adaylar başvuru yapabilecek. Program süresince bursiyerler, Chatham House Uluslararası İlişkiler Liderlik Akademisi'nin liderlik programına katılacaklardır.

Detaylı bilgi için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.