banner

Özel okula teşvikte başvuru süresi uzatıldı




18 Ağustos'ta bitmesi planlanan özel okullarda öğrenim görecek öğrencilere verilecek eğitim öğretim desteğine başvuru tarihi 25 Ağustos'a kadar uzatıldı.

Özel okullarda okuyacaklara verilecek eğitim öğretim desteğine başvuru tarihi 25 Ağustos'a kadar uzatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı resmi bir devlet okuluna kayıtlı olup özel okula devlet teşviği alarak kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler için başvuru tarihini 8-18 Ağustos olarak açıklamıştı.

Alınan bilgiye göre, bu başvuru süreci velilerden gelen talepler doğrultusunda 25 Ağustos'a kadar uzatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, özel okullarda öğrenim görecek öğrencilere verilecek ‘Eğitim ve Öğretim Desteği’ne yönelik merak edilen sorulara yanıt verdi.

Özel Okullarda Öğrenim Görecek Öğrencilere Verilecek ‘Eğitim Ve Öğretim Desteği’ne İlişkin Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları

MEB özel okul destek soru ve cevaplarının tamamı için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.