banner

DGS'de üniversiteye yerleşen adayların kayıtları 8 Eylül'de başlıyor




2014 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversiteye kayıtlar 8-12 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

ÖSYM, 2014 DGS sonuçlarına göre; tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını ve DGS yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.  

Yerleştirme sonuçları,

Adaylar, DGS yerleştirme sonuçlarını 29 Ağustos 2014 saat 15.00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri öğrenebilecek. DGS Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili Üniversite tarafından 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye başvuru süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

DGS yerleştirme sonucunuzu öğrenmek için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.