banner

Uluslararası sanat okulları bu fuarda buluşuyor




4. INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı, 18-19 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi'nde  gerçekleştirilecek

Türk ve yabancı sanat ve tasarım eğitim kurumlarını bir araya getirecek 4. INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı, 18-19 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Fuardan yapılan açıklamaya göre, "Sadece Sanat" sloganıyla yola çıkan ve dünyadan sanat okullarını, sanat eğitimlerine ilgi duyan öğrenci ve gençleri profesyonellerle buluşturan fuar, moda, tasarım, iç mimarlık, mimarlık, oyunculuk, 3D animasyon, oyun tasarımı, dijital sanatlar, fotoğrafçılık, güzel sanatlar, dans, bale, tiyatro, endüstriyel tasarım, taşıt tasarımı, sanat yönetimi, film yapımcılığı, mutfak sanatları gibi birçok branşta eğitim veren dünyaca ünlü okulları bir araya getirecek.

Okul temsilcilerinin ziyaretçilere, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurt dışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında bilgi vereceği fuarda ön lisans, lisans, yüksek lisans eğitimlerinden yaz okulları ve kısa süreli mesleki ve hobisel eğitimler veren okullara kadar bütün eğitim alternatifleri bulunacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.