banner

Karne hediyeleri ‘kışlık ayakabı’ oldu




Ağrı'da sosyal paylaşım sitesi üzerinden başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan 500 çift ayakkabı, köy okullarında eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak dağıtıldı

Ağrı'da köy okullarında eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak 500 çift kışlık ayakkabı dağıtıldı.

Ağrı Halk Sağlığı Destek Hizmetleri Şube Müdürü Ramazan Hakan Ayan,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, kış ayında Ağrı'nın bir köyünde okula giden çocukların lastik, yırtık ayakkabı ve terlikle okula gittiklerini gördüğünü belirterek, bu duruma çok üzüldüğünü söyledi.

Bunun üzerine sosyal paylaşım sitesi üzerinden "Ayaklarım Üşümesin" adıyla bir kampanya başlattığını dile getiren Ayan, eş, dost ve arkadaşlarından toplayacağı yardımla bir sınıfın ihtiyaçlarını gidermeyi amaçladıklarını kaydetti.

Ayan, ilk başta küçük çaplı olarak başlattıkları kampanya kapsamında şu ana kadar 500'e yakın öğrenciye bot yardımında bulunduklarını belirterek, "Öğrencilerimize soğuk kış gününde karne hediyesi olarak kışlık ayakkabılarını dağıtırken gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi. Bu kampanyanın hiçbir dernek, siyaset ve bir kurumla bağlantısı yoktur. Tamamen yardımseverlerin oluşturduğu bir kampanyadır. Kampanyamızın bir hesap numarası var 'Türkiye Yardımseverler Derneği Ağrı Şubesi' adı altında bir protokol düzenledik" diye konuştu.

Yardım kampanyasına devam edeceklerini belirten Ayan, kampanyaya İran'dan da destek aldıklarını ifade etti.

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.