banner

MEB, 75 Milli Eğitim Uzmanı alacak




Milli Eğitim Bakanlığı, 75 Milli Eğitim Uzmanı alacak. Başvurular, 18-22 Şubat 2015 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Bakanlık bünyesinde görev yapmak üzere 75 Milli Eğitim Uzmanı alınacağı duyurusu yaptı. Bakanlıktan yapılan duyuruya göre, uzmanlık kadrosu atamalarının sözlü sınav şeklinde tek aşamada gerçekleştirileceği ve başvuruların Bakanlığın http://www.meb.gov.tr adresinden 18-22 Şubat 2015 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacağı belirtildi. Milli Eğitim Uzmanlığı kadrosuna başvuracak adayların;

 -Adaylık dahil başvuru tarihinin son günü itibariyle meslekte 5 -10 yıl (10 yıl dahil) arasında hizmeti bulunmak,

-Yabancı dillerin birinden başvuru tarihi itibariyle son 5 (beş) yıl içerisinde alınmış olması kaydıyla; YDS/KPDS’den en az 30 (otuz) puan aldığına dair belgeye veya dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak.(En yüksek dil puanından başlanarak kontenjan dahilinde sıralama yapılacaktır.)

Sözlü sınav, 02 Mart- 11 Mart 2015 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olup sınav sürecine ilişkin açıklamalar için Tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.