banner

Ege Üniversitesi'nde eğitime başlandı




Üniversite senatosunun kararıyla 3 gün ara verilen öğrenim, bugün yeniden başladı

Ege Üniversitesi'nde 20 Şubat'ta 1 öğrencinin öldüğü, 7 öğrencinin yaralandığı olayla ilgili Ege Üniversitesi Senatosu'nun kararıyla 3 gün süreyle öğrenime verilen aranın ardından öğrenciler bu sabah ders başı yaptı.

Sabah saatlerinde yerleşkeye gelen öğrenciler, kapılarda oluşturulan güvenlik kontrol noktalarından öğrenci kimliklerini göstererek geçti, öğrenciler olmayanların girişine izin verilmedi. Yerleşkeye giriş-çıkış kapılarında özel güvenlik görevlilerin sayısının arttırıldığı gözlendi. 

Öte yandan Çevik Kuvvet ekipleri TOMA'larla yerleşkenin ana giriş kapısı önünde hazır bekledi. Sabah saatlerinde yerleşke içinde herhangi bir toplanmanın ya da gerginliğin yaşanmadığı öğrenildi. 

Ege Üniversitesi'nde, öğrenciler arasında 20 Şubat Cuma günü çıkan kavgada 8 kişi yaralanmış, yaralılardan Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetmişti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.