banner

3 boyutlu devrim Yıldız’da




Akıllı telefonunuzun veya çevrenizde gördüğünüz herhangi bir eşyanın nasıl üretildiğini, üretilirken hangi işlemlerden ve aşamalardan geçtiğini merak ettiniz mi? Eğer tüm bunları merak ediyorsanız 19-20 Mart’ta Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek “İmalat Teknolojileri Etkinliği 15”i kaçırmayın.

Akıllı telefonunuzun veya çevrenizde gördüğünüz herhangi bir eşyanın nasıl üretildiğini, üretilirken hangi işlemlerden ve aşamalardan geçtiğini merak ettiniz mi? Peki şimdi size evinize alabileceğiniz 3 boyutlu bir yazıcı ve tarayıcı ile çevrenizde gördüğünüz hemen her şeyi tekrardan üretebileceğinizi söylesek tepkiniz ne olur? Eğer tüm bunları merak ediyorsanız 19-20 Mart’ta Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek “İmalat Teknolojileri Etkinliği 15”i kaçırmayın.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü, 19-20 Mart tarihleri arasında İmalat Teknolojileri Etkinliği 15” düzenliyor. Etkinlikte ziyaretçiler, İMTEK (İmalat Teknolojileri Etkinliği) ile imalat üzerine sektörde gerçekleşen teknolojik gelişmeler, akademik düzeyde çalışmalar ve ilgi çekici ürünleri canlı görme imkânı elde edecek. Bu yılki etkinlikte ayrıca, sergi salonunda YTU Racing Formula aracı ve DBF (Design Build Fly) projesinde yapılan insansız hava aracı parçalarına ayrılmış bir halde sergilenecek. Etkinliğe gelen katılımcılar için de sürpriz fırsatlar var;

Ev veya ofiste kullanılabilecek yenilikçi ürün tasarımı olan katılımcılar etkinlik ekibinin organize edeceği Solidworks ile İnovatif Tasarım Yarışması’na katılarak birbirinden güzel eğitimleri kazanma şansı yakalayacak.

www.ytumaktek.org

www. twitter.com/ytumaktek

www.facebook.com/MAKTEK

Etkinliğin Facebook Eventi:

https://www.facebook.com/events/432628840217755/?fref=ts

Yarışma ile ilgili ayrıntılar: http://www.ytumaktek.org/inovatif-tasarimyarismasi/

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.