banner

Engelli öğretmen tercihleri başladı




Milli Eğitim Bakanlığı, 300 engelli öğretmen kadrosu için tercih başvurularının 6-10 Mart tarihleri arasında alınacağını duyurdu.

MEB, Engelli Öğretmen Alımı 2. Aşama Başvuru Duyurusu yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı, 2014 yılı Engelli Kamu Personeli Seçe Sınavı’na (EKPSS) katılanlardan 300 engelli öğretmen kadrosu için ilk başvuruları 18-24 Şubat 2015 tarihinde almıştı. Bakanlıktan yapılan duyuruya göre, geçerli başvuru sahibi adaylar 300 engelli öğretmen kadrosu için 6-10 Mart tarihleri arasında 3 il tercihinde bulunacak https://pharmaciepourhomme.fr/. Adayların başvurularını il milli eğitim müdürlükleri onaylayacak. Atamalar ise 13 Mart Cuma günü tercihler de dikkate alınarak EKPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.