banner

Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor




İlki 2014 yılında gerçekleştirilen ve eğitim dünyasının beğenisini kazanan Eğitimde Başarı Ödülleri, 2016 yılında üçüncü kez düzenleniyor.

egitim_odulleriartı eğitim dergisi ve egitimtercihi.com web sitesi okuyucularının oylarıyla verilen Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri 2016 bu yıl 15 kategoride dağıtılacak.

Eğitim dünyasında gerçekleştirilen çalışmaların, sektör liderlerinin, sektöre hizmet sunan ve gelişmesine katkı sağlayan proje, kişi ve kurumların ödüllendirildiği Eğitimde Başarı Ödülleri’ne başvurular 15 Şubat 2016’da başlıyor.

Eğitim dünyasını temsil eden sivil toplum kurumlarının da desteğiyle düzenlenecek olan Eğitimde Başarı Ödülleri Haziran 2016’da düzenlenecek Eğitim Gecesi’nde sahiplerini bulacak.

Eğitimde Başarı Ödülleri 2016’in kategorilerinde oylamaya katılmak isteyenler proje ve adaylık başvurularını 1 Mart 2016 tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

Eğitimde Başarı Ödülleri’nde buluşalım…

ÖDÜL TAKVİMİ

Başvurular: 15 Şubat – 1 Mart 2016

Oylama: 7 Mart – 23 Mayıs 2016

Ödül Töreni: 1 Haziran 2016

KATEGORİLER

* Yılın Eğitim Girişimcisi

* Yılın Okul Mimarisi

* Yılın Eğitim Profesyoneli

* Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi

* Yılın Eğitim Çözümleri Şirketi

* Yılın Bürokratı

* Yılın Milli Eğitim Müdürü

* Yılın Öğretmeni

* Yılın Eğitimci Akademisyeni

* Yılın Sivil Toplum Kurumu

* Yılın Eğitim Programı

* Yılın Eğitim Dostu Şirketi

* Yılın Eğitim Araştırması

Bilgi ve Katılım Hakkında:

Burcu Gürses

0212 283 55 65

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.