banner

YGS sınav yerleri




15 Mart Cuma gününe kadar YGS adaylarının sınav yerlerini ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr/belge/1-13890/duyurular.html internet adresinden açıklaması bekleniyor. ÖSYM Başkanı Ali Demir'in daha önce yaptığı açıklamada "sınav yerleri sınavdan 10 gün önce açıklanır" ifadesi yer alıyor.

ÖSYM, YGS adaylarının Sınav Yerleri ve Sınav Giriş Kartları Bilgileri’ni sınavdan önce en geç 10 gün önce açıklayacağını belirtti.

2 milyona yakın üniversite adayının merak içinde beklediği sınava giriş yerleri ve sınav giriş kartlarının bugün ya da en geç 15 Mart Cuma gününe kadar ÖSYM’nin sitesinde yayımlanması bekleniyor

 

 

 

 

 

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.