banner

İTÜ Rektörü CEASER Yürütme Kurulu'na seçildi




İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, Avrupa’nın önemli mühendislik üniversitelerinin yer aldığı Avrupa Teknik ve Araştırma Üniversiteleri Birliği (CESAER) Yürütme Kurulu’na seçildi.
muhammed_sahin_itu_rektorMerkezi Belçika’da bulunan birliğin yürütme kurulu 4 kişiden oluşuyor. Rektör Şahin, bu görevle sadece İTÜ’nün değil Türkiye’nin de adının karar verici kurulda yer almasını sağladı. Böylece Türkiye’ye, başkanlık yolu da açılmış oldu. Prof. Dr. Muhammed Şahin, 2009’da merkezi Belçika’da olan ve Avrupa’daki önemli mühendislik üniversitelerinin yer aldığı CESAER’ın yönetim kurulu üyeliğine Türkiye’den ilk seçilen rektör olmuştu. Birliğe 60 Avrupa üniversitesi üye.

(Hürriyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.