banner

Üstün zekalı öğrenciler THK ile ücretsiz uçacak




Türk Hava Kurumu Üniversitesi üstün zekalı çocukların üniversitelerin seçmesi halinde ücretsiz eğitim verileceğini açıkladı.
ustun_zekali_ogrencilerYasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören üstün zekalı çocuklar, üniversitede Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ni seçmesi halinde ücretsiz eğitim alabilecekler.
TÜRK Hava Kurumu Üniversitesi ve Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezi, üstün zekalı çocukların eğitimine ilişkin bir protokol imzaladı.
Protokol kapsamında, Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören üstün zekalı çocuklar, üniversitede Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ni seçmesi halinde ücretsiz eğitim alabilecekler.
Protokole ilişkin konuşan Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, şunları söyledi: “Bu çocuklarımız bizim üniversitemizi tercih ettikleri takdirde 5 yıl boyunca hiçbir ücret ödemeden istedikleri bölümde okuyabilecekler.
Çocuklarımızın doğuştan sahip oldukları yeteneklerini geliştiren en önemli araç eğitimdir. Biz üniversitemizde dünya çapında bir eğitim veriyoruz. İçinde havaalanı olan, jeti olan tek üniversite biziz, Türk Hava Kurumu Üniversitesi olarak böyle bir projenin  içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyor ve çocuklarımızı üniversitemize bekliyoruz.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.