banner

Nokia ve Microsoft’tan gençlere eğitim fırsatı




Microsoft’un 5 yıldır düzenlediği ve bu yıl Nokia’nın desteklediği ‘Gençsen Geleceksin’ etkinlikleri kapsamında, İstanbul’dan Elazığ’a kadar pek çok üniversitede, üniversite öğrencileri ve teknoloji severleri geleceğin teknolojileri ile tanışıyor.

Nokia ve Microsoft’tan gençlere eğitim fırsatıMicrosoft’un düzenlediği ve bu yıl Nokia’nın destekleri ile gerçekleşen “Gençsen Geleceksin” etkinlikleri Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan Kampus Turu ile başladı.  Microsoft ve Nokia, üniversite öğrencilerine yeni nesil teknolojileri akademik ve ticari anlamda en verimli ve yüksek performansta kullanabilmeleri için eğitimler veriyor.

http://on.fb.me/GencsenGeleceksin adresinden kayıt olanlar arasından belirlenecek sınırlı sayıdaki öğrenciye etkinlik sonrasında, Microsoft ve Nokia uzmanları tarafından özel Windows Phone uygulama geliştirme eğitimi de verilecek.

İstanbul’un ardından Ankara, Trabzon, Samsun, Denizli, Hatay, Malatya, İzmir, Elazığ, Gaziantep, Sakarya, Antalya, Mersin, Konya, Kayseri, Eskişehir, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’de çeşitli üniversitelerde yapılması planlanan “Gençsen Geleceksin” etkinlikleri kapsamında yapılacak eğitimler 2012 Mayıs ayına kadar devam edecek.

Tur dahilinde ziyaret edilecek üniversitelerde öğrencileri Microsoft Windows 7 DVD’leri, bir adet Nokia Lumia 800 Windows Phone  ve birçok sürpriz hediye bekliyor. Dönem sonunda yapılacak genel değerlendirmede ise uygulamasını Windows Phone Marketplace’te yayınlamış olan öğrenciler sürpriz hediyeler kazanacak. Etkinliğe kayıt yaptıran kısıtlı sayıda öğrenciye Microsoft ve Nokia uzmanlarınca özel Windows Phone programlama eğitimi de verilecek.

“Gençsen Geleceksin” etkinliğinin detaylarını http://on.fb.me/GencsenGeleceksin adresindeki "Etkinlik Planı" sayfasında bulmak mümkün.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.