banner

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ismi TBMM’de kabul edildi




Nevşehir Üniversitesi'nin adını Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Siirt'in Aydınlar ilçesinin adını da Tillo olarak değiştiren kanun teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Nevşehir Üniversitesi'nin adı Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Siirt'in Aydınlar ilçesinin adı Tillo olarak değişti.

TBMM Genel Kurulu'nda Bir Üniversite Adı ile Bir İlçe Adının Değiştirilmesi Hakkında Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı.

Kanunla, Nevşehir Ünivertisitesi'nin adı Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Siirt'in Aydınlar ilçesinin adı Tillo olarak değişti.

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, teklifin yasalaşmasının ardından birleşimi, Perşembe günü saat 14.00'de toplanmak üzere kapattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.