banner

İÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Nilüfer Sezer getirildi




İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Nilüfer Sezer getirildi.

Üç yıldır İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Aydemir Okay, 19 Kasım 2013 tarihinde düzenlenen törenle, dekanlık görevini İÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Prof. Dr. Nilüfer Sezer’e devretti.

Görevi gönül rahatlığıyla devrettiğini vurgulayan Prof. Dr. Aydemir, Prof. Dr. Nilüfer Sezer’e yeni görevinde başarılar diledi.

Görevi devralan İÜ İletişim Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer ise tüm akademik ve idari personel ile birlikte belirledikleri stratejik plan doğrultusunda daha güçlü daha çok faaliyetlere imza atan daha bilinir bir iletişim fakültesi için çalışacaklarını söyledi. Hizmet etmek için göreve talip olduklarını altını çizen İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer, birlik içinde orta akıl dairesinde önemli projelere imza atacaklarını belirtti.

İÜ İletişim Fakültesi Dekanı Nilüfer Sezer, İletişim Fakültesi’ne yaptığı hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Aydemir’e teşekkür plaketi takdim etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.